De ziua mea, vreau să construim un teatru împreună!

 

Dana Gonţ Asociatia Culturala Grivita 53

35% Complete
350 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
5
Donations

Pe 13 iunie este ziua mea. Împlinesc... 30 şi ceva :)

Sunt unul dintre oamenii la fel de bucuroşi să dăruiască, nu doar să primească. Aşa că anul acesta vreau să împart cadoul meu cu un proiect care m-a cucerit prin îndrăzneală, idealism şi dăruire: primul teatru construit împreună. Este vorba despre iniţiativa regizoarei Chris Simion: Griviţa 53. Pe scurt Chris a vândut casă moştenită de la bunica, a cumpărat un teren pe Calea Griviţei, la numărul 53, şi acum strânge fonduri pentru a construi un teatru de la 0, un teatru al oamenilor. Românii au construit (de două ori chiar) Ateneul Român din donaţii. Este poate timpul şi pentru primul teatru pe care să îl ridicăm împreună. Un teatru care construieşte, de fapt, o comunitate. Pentru că sunt o visătoare, ca şi Chris Simion, m-am agăţat de visul ei. Şi sper să pot clădi măcar un zid mic din teatrul acesta. Împreună cu voi!

Aşa că, dacă ai vrea să îmi faci un cadou de ziua mea (şi încă o vreme după aceea), te rog donează ”cadoul” meu pentru Griviţa 53. Într-o zi poate vom fi împreună în această sală de teatru şi ne vom bucura de magia de pe scenă.

Nu uita, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi pentru acestă cauză. Sau pur și simplu să dai mesajul ăsta mai departe!

Fă din treisprezecele acesta, unul cu noroc! :)
Împreună suntem mai buni!
Dana Gonț

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Culturala "Grivita 53" s-a infiintat pentru a strange fonduri si pentru a duce la bun sfarsit proiectul PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA.

Grivita 53 isi porpune sa fie PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA de la zero.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donations

Chiar cautam o ocazie sa donez pentru Grivita 53 si mi-a iesit in cale ziua ta
12 Jun 2017
La multi ani!
12 Jun 2017
07 Jun 2017

Cristin

100 RON
06 Jun 2017

Cristina :)

50 RON
La multi ani! :)
05 Jun 2017