Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Adina Mastalier Asociatia Culturala Grivita 53

3% Complete
300 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
1
Donații

Astazi este ziua mea ! Multumesc din suflet pentru gandurile bune ce mi le transmiteti in continuu!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți visele tale cu prietenii!

Am hotărât să îmi dăruiesc ZIUA DE NASTERE unei cauze dragi mie!

Grivita 53- proiectul construirii unui teatru modern in Bucuresti, dupa 70 de ani de la ultimul teatru construit in Bucuresti! Asa ca, slujind aceasta institutie de peste 10 ani, imi doresc din tot sufletul sa fac acest gest!

Cel mai frumos CADOU pe care mi-l puteti  face,  este să fiti  alături de mine și, în loc să îmi faceti un cadou, să donati banii către acestă cauză!

Eu voi dona tortul, sampania, friptura! Dar, nu va ingrijorati, promit  ca vom face peste trei ani, dupa ce terminam constructia, un CHEF pe cinste in gradina teatrului G53!

Adina

Va multumesc ca sunteti alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Culturala "Grivita 53" s-a infiintat pentru a strange fonduri si pentru a duce la bun sfarsit proiectul PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA.

Grivita 53 isi porpune sa fie PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA de la zero.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

Succes! Daca pot ajuta si cu altceva, cu priceperea mea, cu drag! La multi ani Adina!
02 Jun 2017