Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Daniela Dumitrescu Asociatia Culturala Grivita 53

3% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Am urmarit activitatea lui Chris Simion de mai multa vreme. Este un regizor absolut interesant, un scriitor cu o vibratie subtila si versatila, asa ca prezenta ei in mediul cultural este clar un plus semnificativ. Creator de festivale de teatru si proiecte inedite, regizor premiat, acum si-a propus sa construiasca un teatru. Intotdeauna am admirat oamenii care au curajul de a se avanta in proiecte de anvergura.

Imi doresc sa particip la acest proiect si sa las ceva orasului meu - este semnul meu de recunostinta. M-as bucura enorm sa fim din nou impreuna, asa cum am fost si anul trecut, asa ca imi donez Ziua de naștere acestei cauze.

Haideti sa punem o caramida la construirea culturala a Bucurestiului.

Împreună suntem mai buni!

Va mulțumesc cu reverenta că-mi sunteti alături și, dacă va place ideea, va puteți dărui si voi ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Culturala "Grivita 53" s-a infiintat pentru a strange fonduri si pentru a duce la bun sfarsit proiectul PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA.

Grivita 53 isi porpune sa fie PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA de la zero.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
10 Jul 2017