Valeria Racila van Groningen - Asociatia Culturala Grivita 53

Alergați cu noi și susțineți cauza "Griviţa 53 - Primul teatru construit împreună”

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ne adresăm tuturor iubitorilor de teatru, tutror acelora care consideră cultura o prioritate socială importantă. 

Vă invit să susțineți proiectul Asociaţiei Culturale "Griviţa 53” pentru construirea, de la zero, a unui teatru independent, în București, inițiat de regizoarea Chris Simion-Mercurian!

Bugetul necesar pentru finalizarea proiectului este de 1.000.000 de euro.  Perioda realizării proiectului este de 3 ani. Primul an, este dedicat strângerii sumei necesare pentru ca, în următorii doi ani, teatrul să poată fi construit.

Maratonul Bucureștiului sprijină acest proiect și, tocmai de aceea am organizat doua echipe de alergători, pe o distanță de 10 km, care să susțină cauza  "Griviţa 53 - Primul teatru construit împreună”. Din echipa 1, fac parte: Valeria Răcilă van Groningen, Chris Simion-Mercurian, Tiberiu Mercurian, Alex Găvan. Din echipa 2 fac parte: Claudiu Bleonț, Mihai Covaliu, Laura Badea, Anca Precup. 

Așa, salutăm și susținem ideea lui Chris Simion-Mercurian,  care a înfiinţat “Asociaţia Culturală Griviţa 53”,  nu doar pentru a construi un teatru, ci pentru a construi o comunitate, un spirit al responsabilităţii faţă de cultură, un spaţiu artistic nou, în care să se dezvolte un repertoriu cultural pe care Bucureştiul nu îl are. Chris a avut banii de teren din vânzarea casei bunicii sale. Detalii despre proiect, gasiti pe https://www.grivita53.ro/povestea/.

Pentru ca această construcţie să devină realitate, apelez la toți iubitorii de sport și cultură. 

Dacă, fiecare dintre noi, ar sprijini proiectul cu cel ptuțin 100 lei, proiectul ar prinde viață. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Culturala Grivita 53

Asociatia Culturala "Grivita 53" s-a infiintat pentru a strange fonduri si pentru a duce la bun sfarsit proiectul PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA.

G53 primul teatrul construit impreuna

Grivita 53 isi porpune sa fie PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA de la zero.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!