G53 primul teatrul construit impreuna

Grivita 53 isi porpune sa fie PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA de la zero.

De 71 de ani in Romania nu s-a construit niciun teatru din initiativa privata. Acest demers independent ne ofera libertate si ne apara principiile de a construi fara compromisuri.

G53 este mai mult decat o constructie fizica, este constructia unui spirit, a unei comunitati de spectatori si artisti, un loc nou, o insula culturala pe care orasul inca nu o are.

Reusita acestei initiative este o intoarcere la normalitate, la valori esentiale. Prin statutul Asociatiei acest teatru nu-si va schimba destinatia culturala niciodata, nici atunci cand noi nu vom mai fi. Este mostenirea pe care o lasam Bucuresti-ului.

Teatrul din Grivita 53 va fi construit de oameni ca noi. Doneaza o caramida si numele tau va fi trecut in foaierul teatrului alaturi de toti care au crezut in aceasta initiativa.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

7

Suma:

680 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: G53 primul teatrul construit impreuna

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: G53 primul teatrul construit impreuna

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

680 RON

Suma:

3

Galantomi:
7 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Am urmarit activitatea lui Chris Simion de mai multa vreme. Este un regizor absolut interesant, un scriitor cu o vibratie subtila si versatila, asa ca

1,000 RON Target
30 RON Suma
1 Donatii
3% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Astazi este ziua mea ! Multumesc din suflet pentru gandurile bune ce mi le transmiteti in continuu! Nimic nu e mai frumos decât să împarți visel

10,000 RON Target
300 RON Suma
1 Donatii
3% Complete

De ziua mea, vreau să construim un teatru împreună!

Pe 13 iunie este ziua mea. Împlinesc... 30 şi ceva :) Sunt unul dintre oamenii la fel de bucuroşi să dăruiască, nu doar să primească. Aşa c

1,000 RON Target
350 RON Suma
5 Donatii
35% Complete