G53 primul teatrul construit impreuna

Grivita 53 isi porpune sa fie PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA de la zero.

De 71 de ani in Romania nu s-a construit niciun teatru din initiativa privata. Acest demers independent ne ofera libertate si ne apara principiile de a construi fara compromisuri.

G53 este mai mult decat o constructie fizica, este constructia unui spirit, a unei comunitati de spectatori si artisti, un loc nou, o insula culturala pe care orasul inca nu o are.

Reusita acestei initiative este o intoarcere la normalitate, la valori esentiale. Prin statutul Asociatiei acest teatru nu-si va schimba destinatia culturala niciodata, nici atunci cand noi nu vom mai fi. Este mostenirea pe care o lasam Bucuresti-ului.

Teatrul din Grivita 53 va fi construit de oameni ca noi. Doneaza o caramida si numele tau va fi trecut in foaierul teatrului alaturi de toti care au crezut in aceasta initiativa.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

23

Suma:

1,681 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: G53 primul teatrul construit impreuna

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,001 RON

Suma:

1

Galantomi:
16 Donatii
15 Oct 2017

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

In beneficiul: G53 primul teatrul construit impreuna

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii
31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: G53 primul teatrul construit impreuna

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

680 RON

Suma:

3

Galantomi:
7 Donatii

Pagini fundraising

Donati de ziua mea! O zi specială, o zi altfel, pentru multe zile minunate ce vor urma!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,000 RON Target
1,001 RON Suma
16 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Am urmarit activitatea lui Chris Simion de mai multa vreme. Este un regizor absolut interesant, un scriitor cu o vibratie subtila si versatila, asa ca

1,000 RON Target
30 RON Suma
1 Donatii
3% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Astazi este ziua mea ! Multumesc din suflet pentru gandurile bune ce mi le transmiteti in continuu! Nimic nu e mai frumos decât să împarți visel

10,000 RON Target
300 RON Suma
1 Donatii
3% Complete

De ziua mea, vreau să construim un teatru împreună!

Pe 13 iunie este ziua mea. Împlinesc... 30 şi ceva :) Sunt unul dintre oamenii la fel de bucuroşi să dăruiască, nu doar să primească. Aşa c

1,000 RON Target
350 RON Suma
5 Donatii
35% Complete