Dana Gonţ - Asociatia Culturala Grivita 53

De ziua mea, vreau să construim un teatru împreună!

350 RON Donatii stranse
35% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 13 iunie este ziua mea. Împlinesc... 30 şi ceva :)

Sunt unul dintre oamenii la fel de bucuroşi să dăruiască, nu doar să primească. Aşa că anul acesta vreau să împart cadoul meu cu un proiect care m-a cucerit prin îndrăzneală, idealism şi dăruire: primul teatru construit împreună. Este vorba despre iniţiativa regizoarei Chris Simion: Griviţa 53. Pe scurt Chris a vândut casă moştenită de la bunica, a cumpărat un teren pe Calea Griviţei, la numărul 53, şi acum strânge fonduri pentru a construi un teatru de la 0, un teatru al oamenilor. Românii au construit (de două ori chiar) Ateneul Român din donaţii. Este poate timpul şi pentru primul teatru pe care să îl ridicăm împreună. Un teatru care construieşte, de fapt, o comunitate. Pentru că sunt o visătoare, ca şi Chris Simion, m-am agăţat de visul ei. Şi sper să pot clădi măcar un zid mic din teatrul acesta. Împreună cu voi!

Aşa că, dacă ai vrea să îmi faci un cadou de ziua mea (şi încă o vreme după aceea), te rog donează ”cadoul” meu pentru Griviţa 53. Într-o zi poate vom fi împreună în această sală de teatru şi ne vom bucura de magia de pe scenă.

Nu uita, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi pentru acestă cauză. Sau pur și simplu să dai mesajul ăsta mai departe!

Fă din treisprezecele acesta, unul cu noroc! :)
Împreună suntem mai buni!
Dana Gonț

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Culturala Grivita 53

Asociatia Culturala "Grivita 53" s-a infiintat pentru a strange fonduri si pentru a duce la bun sfarsit proiectul PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA.

G53 primul teatrul construit impreuna

Grivita 53 isi porpune sa fie PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA de la zero.

5 Donatii

Chiar cautam o ocazie sa donez pentru Grivita 53 si mi-a iesit in cale ziua ta
12 iun 2017
La multi ani!
12 iun 2017
07 iun 2017

Cristin

100 RON
06 iun 2017

Cristina :)

50 RON
La multi ani! :)
05 iun 2017